Przepraszamy za niedogodności.
Wyszukaj ponownie to co szukasz
Benziger Family Winery położony na pięknej posiadłości w Glen Ellen w dolinie Sonoma, Benzinger słynie z biodynamicznych i ekologicznych praktyk rolniczych. W zboczu góry Sonoma Mountain z widokiem na Glen Ellen w Kalifornii znajduje się winnica Benziger Family Winery , lider branży w rolnictwie ekologicznym i biodynamicznym oraz zarządzaniu środowiskiem. Ranczo o powierzchni 86 akrów jest schowane w dolinie na zboczu wzgórza, które powstało podczas erupcji wulkanu miliony lat temu, zapewniając idealne warunki do uprawy eleganckich czerwonych odmian Bordeaux. Oznacza to, że wizyta w posiadłości daje możliwość spędzania czasu z owcami, które pomagają usuwać przerośnięte uprawy, bydłem szkockich Highlander (wiesz, tymi uroczymi, które mają grzywkę), które dostarczają organicznego nawozu i wszystkimi robakami w instytucie, które trzymają winorośle zdrowe. Rodzina, wspaniałe wino i zdrowe winnice – to Bezinger. Wykorzystując certyfikowane biodynamiczne, ekologiczne i zrównoważone metody uprawy, tworzą portfolio autentycznych i zapadających w pamięć win. Rodzina Benzinger od prawie 30 lat uprawia winogrona na górze Sonoma. Z pasją do wspaniałych praktyk winiarskich i winiarskich byli w stanie wyeliminować chemikalia ze swoich roślin, a teraz wykorzystują kwiaty i różne siedliska zwierząt, aby stworzyć holistyczną równowagę rolniczą. Dziś ziemia jest uzdrowiona, a winogrona rosną w zdrowej, tętniącej życiem winnicy. Razem z najlepszym sprzętem chronią delikatne soki, równoważąc sztukę i naukę, tworząc najlepsze możliwe wino. Stworzony przy pomocy ekspertów ds. środowiska i Stellar Certification Services, certyfikowany, zrównoważony program winnic Benziger Family Winery jest jednym z najbardziej wszechstronnych w kraju. Program, który kładzie nacisk na metody uprawy przyjazne dla środowiska, takie jak bioróżnorodność, rewitalizacja gleby i zintegrowana ochrona przed szkodnikami (IPM), pokazuje hodowcom, jak uprawiać winogrona o większym charakterze, smaku i aromacie, aby uzyskać lepsze, prawdziwie wyróżniające się wina.
Każdego roku nasi hodowcy są zobowiązani do udziału w zrównoważonym rolnictwie i otrzymują zachęty pieniężne, aby poprawić swoją sumę punktów. Nasz program opiera się na założeniu, że zawsze jest miejsce na poprawę, włączenie nowej wiedzy i dążenie do jeszcze wyższej jakości owoców. Nasz program Certified Sustainable to najsilniejszy, najbardziej dokładny program kontroli jakości, jaki znamy. Ekologiczna uprawa winorośli unika stosowania syntetycznych chemikaliów i wykorzystuje naturalne metody, takie jak płodozmian, uprawa i naturalny kompost w celu utrzymania zdrowia gleby, a także naturalne metody zwalczania chwastów, owadów i innych szkodników. Wielu naszych hodowców przechodzi od certyfikowanych zrównoważonych do certyfikowanych ekologicznych, ponieważ widzą wpływ na swoją winnicę i kaliber winogron, które uprawiają. Coraz częściej hodowcy przechodzą od certyfikowanych produktów ekologicznych do certyfikowanych produktów biodynamicznych. Zakład winiarski Benziger posiada certyfikat ekologiczny wydany przez Stellar Certification Services, a nasi hodowcy ekologiczni posiadają certyfikat Stellar lub certyfikat CCOF (California Certified Organic Farmers).
Nasze Benziger Joaquin's Inferno są teraz wszystkie wyprzedane. Te wina są nadal dostępne w wybranych sklepach. Aby uzyskać pierwszy dostęp do naszych win, możesz zarejestrować się w https://www.wina-bachus.pl/logowanie?back=identity
Stany Zjednoczone - Kiedy ludzie rozważają domowe wino, zwykle myślą o stanie Kalifornia. Piękny region uprawy winorośli w Kalifornii, w tym Napa Valley, Sonoma, góry Santa Cruz, Mendocino i Santa Barbara, są w stanie uprawiać winogrona o światowej jakości. Ale jest też mnóstwo wspaniałych win pochodzących z innych stanów. Oregon, Waszyngton i Nowy Jork również powodują unoszenie brwi (i szkła) na całym świecie.
Podregion: Kalifornia - Z gwałtownym wzrostem, jaki kalifornijski przemysł winiarski odnotował w ciągu ostatnich kilku lat, łatwo jest postrzegać produkcję wina i uprawę winogron w Złotym Stanie jako nowe zjawisko. I choć prawdą jest, że historia uprawy winorośli w Kalifornii jest krótka w porównaniu z kilkoma krajami europejskimi, to korzenie tego stanu sięgają ponad 200 lat. Ze względu na ogromną reakcję na wino kalifornijskie w Stanach Zjednoczonych i na całym świecie, każdego roku w stanie produkuje się tysiące doskonałych i różnorodnych win.
Konkretna nazwa: Hrabstwo Sonoma - Druga w sławie po Napie, ta "inna" dolina oferuje prawie każdy klimat i topografię, jakie można sobie wyobrazić. Od chłodnych i spowitych mgłą regionów przybrzeżnych na dalekim zachodzie, po rozległą dolinę Alexander Valley na granicy Napa i wiele małych spadków i szczytów pomiędzy nimi, Sonoma jest ważnym regionem uprawy winorośli od połowy XIX wieku. Ważne sub-AVA to Chalk Hill (znane z chardonnay i sauvignon blanc), Dry Creek Valley (gdzie króluje zin), Knights Valley (głównie Cabernet Land), Russian River Valley i Sonoma Coast (oba słynne strefy pinot i chardonnay).
W zboczu góry Sonoma Mountain z widokiem na Glen Ellen w Kalifornii znajduje się winnica Benziger Family Winery , lider branży w rolnictwie ekologicznym i biodynamicznym oraz zarządzaniu środowiskiem. Ranczo o powierzchni 86 akrów jest schowane w dolinie na zboczu wzgórza, które powstało podczas erupcji wulkanu miliony lat temu, zapewniając idealne warunki do uprawy eleganckich czerwonych odmian Bordeaux.
Wyszukaj ponownie to co szukasz