Dom Santi został założony w 1843 przez Attilio Carlo Santi, który rozpoczął swoją produkcję z klasyki - Soave, Valpolicella, Recioto, Amarone i Bardolino otrzymanego z winogron zebranych w jego własnych winnic w sercu najlepsze stref. Z biegiem lat, stopniowo przekształciła Santi. Rozpoczęła "system jakości", który działa GIV przez cały proces produkcji, od winnicy do technik winifikacji do produkcji wina filozofii do butelkowania. Santi ma trzy winifikacji piwnice, Tenuta Pule, San Pietro Incariano i Tenuta Preella, piwnicy dojrzewanie i rozlewnia wyposażone w state-of-the-art technologii w Pedemonte. Dzisiaj, Santi jest synonimem bardzo prestiżowych win stworzony przez wykwalifikowanych i doświadczonych, którzy łączą tradycję enologu z myślą o przyszłości. Dom Santi został założony w 1843 przez Attilio Carlo Santi, który rozpoczął się produkcją klasycznej Soave, Valpolicella, Recioto, Amarone i Bardolino z winogron uprawianych w posiadłości własnych winnic w najlepszych stref. Z biegiem lat, stopniowo przekształciła Santi i wdrożony system jakości, który obejmuje jego cały proces produkcyjny, od winnicy do winifikacji na filozofii produkcji wina do butelkowania. Santi ma trzy winifikacji piwnice w Pule, San Pietro i Preella, piwnicy dojrzewania gdzie wina dojrzewają w dębowych beczkach, oraz rozlewni w Pedemonte wyposażonym w najnowsze technologie.Ma też zespół trzech enologu którzy pracują razem, aby osiągnąć jasny cel.
Przepraszamy za niedogodności.
Wyszukaj ponownie to co szukasz