

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Już od pierwszego łyku poczujesz soczyste smaki wiśni Bing, czerwonej maliny i nuty granatu, które łączą się, tworząc jasne i owocowe wino, któremu po prostu nie można się oprzeć. Delektując się tym średnio-mocnym winem, zauważysz, jak dojrzałe smaki jagód i wiśni pięknie uzupełniają ciepłe nuty przypraw i wanilii, które dodają odrobinę złożoności do ogólnego smaku. Kwasowość jest ładnie zrównoważona, nadając winu orzeźwiającą chrupkość, dzięki czemu jest idealne na każdą okazję. I nie zapominajmy o długim owocowym finiszu, który pozostawia zachwycający posmak, który pozostaje na podniebieniu. Z odrobiną przypraw to wino z pewnością stanie się ulubionym wśród miłośników wina, którzy doceniają dobrze wykonane Pinot Noir.
Cudownie aromatyczne z płatkami róż i mnóstwem czerwonych wiśni, wszystko z odrobiną czerwonego lukrecji. W smaku jest giętkie i energiczne, z nutami cynamonu, goździków i sarsaparilli, które komplikują te rozpływające się w ustach wiśnie.
Wino o średniej koncentracji z nutami czerwonej porzeczki, jeżyny, wiśni, anyżu i mieszanych przypraw. Przystępny pinot noir o ładnej strukturze z przyjemnie suchym i długim finiszem.
W kieliszku prawie fioletowo-czerwony z ponurymi ciemnymi kwiatami przechodzącymi przez nos i na podniebienie wraz z jasnymi wiśniami i malinami, które przebijają się przez obecne skoncentrowane i złożone ciemne owoce. Kwas jest soczysty, a taniny ziarniste, ale niosą i nadają temu winu fantastyczną długość.
Bogaty kolor granatu z rubinową krawędzią, wino otwiera się, aby odsłonić uniesione aromaty owoców jasnych owoców truskawek i dżemu, mokki i wanilii, a także tostowych nut dębu. Wyraziste smaki boysenberry, jeżyny, ciemnej wiśni, soczystej truskawki i tostowej mokkwy nadają podniebieniu złożoności i głębi. Dobrze zintegrowany dąb zapewnia strukturę i głębokość rzadko spotykaną w Pinot Noir. Ironstone Pinot Noir ma spójny profil elastycznych garbników, jedwabistą konsystencję i zrównoważoną kwasowość, co czyni go idealnym winem do delektowania się szeroką gamą potraw. Szczególnie dobrze komponuje się z daniami z makaronu na bazie pomidorów, pizzą o cienkiej skórce, grillowaną jagnięciną i indykiem.
Aromaty jeżyny, smoły i fiołka. Mokra ziemia też. Od średniego do pełnego ciała z mocnymi, pikantnymi taninami i solidnym wykończeniem.
Elegancki, aromatyczny pinot noir z jasnymi, wysokoenergetycznymi kwiatami, fiołkami, wiśniami, świeżymi ziołami, anyżem i stonowanym pikantnym dębem wspartym delikatnymi taninami i soczystą kwasowością. Atrakcyjnie pachnące, jędrne wino, które jest nieco lżejsze niż zwykle, ale daje ukłon w stronę Burgundii i wykazuje obiecujący potencjał starzenia.
Pełne aromatów dojrzałych wiśni zmieszanych ze słodkimi nutami goździków i wanilii. W ustach wino jest równie owocowe jak w nosie. Pozostawia przyjemny posmak śliwek i owoców leśnych przyprawionych nutami czarnej herbaty i szlachetnego tytoniu. Wino jest uniwersalne. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do dań z grzybami, do piersi z kaczki, a nawet delikatnej pieczeni wieprzowej, czy grillowanego steaka z łososia.
Aromaty czerwonych wiśni, cedru, wytrawnych brązowych przypraw, leśnych jagód i drewna, a także różane perfumy. Otwiera i aromatycznie wzbogaca powietrzem. Podniebienie ma wszystkie charakterystyczne warstwy gładkich tanin i gładko dojrzałą kulę świeżych czerwonych wiśni. Asertywna jazda do mety. Pij lub trzymaj.