

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Single Vineyard Taylors Pass Sauvignon Blanc podniósł aromaty świeżego groszku ogrodowego i czarnej porzeczki zmieszane z ziołami, takimi jak kolendra. Na podniebieniu skoncentrowane smaki jalapeño i trawy cytrynowej, z wyrazistym finiszem skórki limonki i odrobiną krzemienia. Kluczowym punktem zainteresowania tego wina jest kredowa konsystencja przypominająca mokre kamienie rzeczne.
Błyskotliwa słomkowożółta ze złotymi odbiciami prezentuje się z tym winem w kieliszku. Wielowarstwowy bukiet oferuje wyraziste aromaty - od świeżo startej skórki cytryny po brioche i mineralne nuty krzemienia. Na podniebieniu tego nowozelandzkiego białego wina aromaty nosa łączą się z bujną owocową pełnią (grejpfrut, brzoskwinia, melon, pigwa i ananas) oraz subtelnymi nutami wanilii i migdałów. Pełne ciało otoczone jest żywą, jedwabistą fakturą, która towarzyszy długiemu i eleganckiemu finale.
Ostry owocowo-ziołowy styl z aromatami marakui, agrestu, liści limonki i liści betelu. Podniebienie jest bardzo żywe, soczyste i apetycznie świeże, z odważną marakują, mango i brzoskwinią.
Charakteryzuje się orzeźwiającą kwasowością, przyjemnym smakiem i zapachem jabłka i grejpfruta. Sauvignon Blanc ma bladą jasną barwę z typowymi aromatami marakui i zielonych jabłek z przyjemnymi ziołowymi nutami. Jej wyraziste wykończenie i delikatna równowaga sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do ryb, takich jak flądra i bas. To jest wino wegańskie.