

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Czyste, średnio rubinowe. Aromaty czyste, wyraźne, intensywne aromaty głęboko niebieskich/czarnych owoców: świeże dojrzałe borówki, jeżyny, śliwki. Tostowa wanilia i karmel są na równi z owocami. W tle wyczuwalny jest akcent zielonego pieprzu, intrygujący i przyjemny do zobaczenia. Usta wytrawne, wyraźne, o średniej kwasowości, średnio-drobnoziarniste dojrzałe taniny, pełne ciało o miękkiej teksturze, wysoki poziom alkoholu i długi finisz. Bardzo dobrze zrobione w międzynarodowym stylu. Stylowo bliższe Kalifornii niż Bordeaux, chociaż nie unikali akcentu zielonego pieprzu, który powinien wykazywać Merlot, ale wydaje się, że został wymazany w nowym świecie.
To wino było zdecydowanym zwycięzcą degustacji, pokazując piękny zielony nos merlot z papryką, liśćmi i czarnymi owocami. Usta tego pełnego wina są zrównoważone i naprawdę przyjemne z zielonymi nutami, ziemią, z zielonymi owocami, malinami, wspartymi przez jeżynę i piękną taniną pokrywającą usta, która jest utrzymywana na powierzchni przez świetną kwasowość, z tostami i przyjemnym dymem. Finisz jest długi i zielony, bogaty w ziemię, minerały, grzyby i przyjemną glinę. Ładne!
Fantastyczne wino merlo. Wino jest obłędnie dobre w połączeniu z kozim serem i suszonym pomidorem. Fantastyczny również z hummusem i świetny z oliwkami kalamata; jeszcze raz pomyśl o kuchni śródziemnomorskiej. Kwaśne, jasne owoce idealnie komponują się z cierpkimi, jasnymi smakami tych potraw. Złożoność smaków kuskusu była tak wielka w połączeniu z winem: suszone pomidory, daktyle, feta, oliwki kalamata, dynia żołędziowa – wszystko to osobno pasowało do wina, jednak po połączeniu smakowite smaki brak smaku po innym smaku, który ładnie podnosi wino. Z sałatką. bogate awokado, pokrojone migdały i feta były wspaniałymi kremowymi elementami, które ujarzmiły cierpki charakter wina.
Bardzo wypolerowany merlot z aksamitnymi taninami, o średniej gęstości, bardzo delikatnym i długim. Ciało średnie do pełnego. Soczyste owoce o charakterze jagodowym i zielono-oliwkowym oraz kremowym wykończeniu. Dużo energii w taninach.
Merlot klejnot z posiadłości jest doskonale zarysowany i skonstruowany z myślą o średnioterminowym starzeniu, choć jest to również pyszna czerwień, którą można delektować się już teraz. Dojrzałe czerwone owoce jagodowe i wiśnie znajdują kontrapunkt w zakurzonych taninach i chlebie świętojański karbowany, a umieralność pulsuje z każdym łykiem.
Bogate, skoncentrowane czerwone wino wytrawne z Izraela o aromatach jagód i likieru z czarnej porzeczki przemieszanych z nutami skórki pomarańczowej i przypraw. W ustach doskonale zbudowane, złożone, o długiej, owocowo-przyprawowej końcówce. Podawać do pieczonej jagnięciny z leśnymi grzybami, polędwicy w sosie na bazie zredukowanego czerwonego wina, dojrzewających serów.