

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Klasyczne niuanse chardonnay wypełniają nos kwiatu akacji, orzecha laskowego, dyskretnych elementów przypraw i mnóstwa zapachów białych owoców. Bogate, hojne i soczyste smaki są również bogate, podczas gdy jest wystarczająco mocny kręgosłup kwasowy wspierający finisz, aby zachować równowagę. Podobnie jak wiele win z tej serii, kilka lat przechowywania powinno pomóc dodać głębi.
Porządne Wino z nutami dojrzałych owoców cytrusowych, miodu, wanilii i prażonego dębu. Wino ma pełne ciało i kremową konsystencję, która pozostawia trwałe wrażenie na podniebieniu. Wino to dobrze komponuje się z bogatymi i kremowymi daniami, takimi jak homar i risotto.
Wzorcowe chardonnay lecz spróbuj Long Barn Chardonnay lub Panamera chardonnay później podziękujesz Degustuje wina ponad 30 lat. Sztuką jest znaleźć wino które smakuje jak Adrianna a kosztuje dużo dużo mniej . Chardonnay Adrianna zachęca aromatami o dobrej intensywności, żółtego i zielonego jabłka, z nutami dębu i mineralnością. Owoce cytrusowe i żółte owoce pestkowe uzupełniają świeżość. Dobre odczucie w ustach, średnio treściwe – lekko kremowe/oleiste i aksamitne na języku. Pyszna koncentracja i złożoność, chłodne owoce i sól. Obraz aromatu jest przenoszony na obraz smaku, czyli opisując bukiet. Bardzo dobra długość.
Kolor jasno żółto-zielony. Stężony. Jabłko, masło, tosty i minerały w aromacie i smaku. Kwasowość średnia+ i długi posmak z nutami kwiatowymi i chłodnymi przyprawami. Jedno z najlepszych białych win z Argentyny jakie piłam.
Lubię to wino. Bardzo lubię to wino. Nos przyciąga nutą cytryny i płatków soli, trochę grejpfruta, jabłka gotujące się na maśle i odrobinę zawirowania orzechów laskowych. Łyk ujawnia delikatniejszą stronę cytrusów, klementynki i pomarańczy, a także ten sam odcisk soli z nosa, ale jest też rdzeń pomarańczy, nie tylko sok, ma kęs i teksturę, nie wspominając o pysznym kwaśnym brzoskwiniowym smaku. Istnieje intrygująca dychotomia między nerwowym a bogatym. Czuję się całkiem dorosły, że go lubię, ponieważ nie jest to krzykliwe wino i jestem z siebie dumny, że spędzam z nim czas i poznaję je. Myślę, że jest w tym coś więcej niż na pierwszy rzut oka i chciałbym pójść z tym na drugą randkę, ponieważ moja szklanka jest pusta. To pięknie pasowałoby do dania takiego jak ravioli podawane z sosem Alfredo, homar w sosie maślanym, tacos rybne lub po prostu żłobienia.