

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Aromat tego wina jest wypełniony zapachem lukrecji i jeżyny, który towarzyszy idealnemu smakowi i gładkiemu wykończeniu. Połączenie bogatych, wyrazistych smaków i gładkiej konsystencji sprawia, że Cabernet Sauvignon jest idealnym uzupełnieniem każdego posiłku, szczególnie sycącego steka lub grillowanego kotleta jagnięcego. To wino zachwyciło moje kubki smakowe i z pewnością zrobi wrucę po zakup nowej butelki
Cab. Aromat jest otwarty i dobry z papryką, śliwkami, dębem i delikatnym tonem wanilii. Podniebienie potrzebuje trochę czasu, aby się otworzyć, ale kiedy to nastąpi, ukazuje dużo śliwek, dębu, cygara, zielonej papryki, wanilii i nutę mięty. Tanina jest, ale nie jest przytłaczająca, a wino ma długi finisz. Wino nie jest jeszcze prawie gotowe i jeśli ma być wypite w ciągu najbliższych trzech lat, sugeruję zdekantowanie go kilka godzin wcześniej. Świetne wino do wszelkich dań z wołowiny lub jagnięciny.
Jasne, soczyste i intensywnie niebieskie owoce spływają na podniebienie, które jest od średniego do pełnego. Nuty przypraw Briary, czarnej oliwki i cedru dodają złożoności z nutą nowej dębowej słodyczy i jedwabistych tanin, które dodają złożoności owocowemu i aksamitnemu finiszowi.
Cabernet Sauvigno czysty stan umusłu. Nalej kilka szklanek i nalej hojną szklankę tej pysznej czerwieni. Warstwy ciemnych, dojrzałych owoców natychmiast wciągną Cię w ciepłe, szczęśliwe objęcia. Jeśli musisz ruszyć z tego krzesła, wręcz każdemu rekomendację numer jeden z tą dużą, piękną taksówką to gruba ribeye, grillowana, au poivre. Połóż na talerzu karmelizowane szalotki, jeśli chcesz, aby połączenie było stratosferyczne... Inną smaczną opcją jest karmelizowana łopatka wieprzowa ze śliwkami; pamiętaj, aby dobrze zrumienić przed włożeniem do piekarnika. Nie martw się, jeśli nie czujesz mięsistych potraw; ten Cabernet wspaniale współgra z klasycznym parmezanem z bakłażana. Lekka goryczka występująca w bakłażanie jest idealnym partnerem dla tanin w winie. Głodny jeszcze? Nie martwić się; jest mnóstwo Nadziei do obejrzenia.