

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Łatwe w piciu różowe wino o wysokiej kwasowości i niuansach smakowych płatków róż, suszonych ziół, grejpfruta i białego pieprzu.
Mocne różowe wino uderza intensywną kwasowością, wyczuwalnym alkoholem i mocnymi owocowymi smakami z niewielkimi niuansami kremu, ziół i minerałów. Podczas gdy zazwyczaj lubimy, aby nasze różowe wina miały nieco mocniejszy charakter w jednej z tych kategorii bez owoców, to wino sprawdzi się dobrze w tak wielu stylach dań, że zamówilibyśmy je jako kieliszek jako niezawodne połączenie poza, być może, czymś niesamowicie pikantnym (z powodu wyższej zawartości alkoholu).
Ładny jasnoróżowy kolor. Świeże i żywe wino różowe z przyjemną równowagą. Sprawia, że po każdym łyku masz ochotę na więcej i jest absolutnym ulubieńcem lata.
Jasnoróżowy kolor. Wysoka intensywność i złożoność na nosie. Aromaty kwiatowe (płatki róż), owoce pestkowe (skórka moreli i brzoskwini), cytrusy (mandarynka), truskawka i subtelny akcent orzecha laskowego. Podniebienie jest bardzo zrównoważone, z przyjemną kwasowością, która daje pierwsze wrażenie słodyczy. Wino rozwija się doskonale z orzeźwiającym, długim i owocowym finiszem. Wino różowe o dobrej strukturze i zaskakującej złożoności. Dodatek: Idealne do owoców morza, makaronów, potraw z ryżu i sałatek. Idealne do delektowania się przy kieliszku, jako przystawka lub jako mały aperitif na tarasie.
Jasnoróżowe różowe, typowo prowansalsko-łososiowo-różowe, z eleganckim aromatem czerwonych jagód, dojrzałych owoców cytrusowych i płatków czerwonych kwiatów, z podkładem tostowego chleba i świeżych ziół. Podniebienie charakteryzuje się bardzo dobrą równowagą między kwasowością a owocowością i kremowością osadu. Świeży finisz, lekko pikantny i soczysty. Żywe i delikatne róże, które są bardzo przyjemne i trwałe, uzyskane z mieszanki Garnacha (60%), Viura (30%) i Tempranillo (10%) z najfajniejszych posiadłości Mugi. Wytwarzane w drodze 12-godzinnej maceracji i fermentowane w 2000-litrowych dębowych zbiornikach, w których wino leżakuje przez dwa miesiące przed butelkowaniem.