Mount Hermon Cabernet Sauvignon
Wino Mount Hermon Cabernet Sauvignon
Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Mount Hermon Cabernet Sauvignon
Kraj: Izrael
Region: Galilea
Apelacja:Galilee
Producent: Golan Heights Winery
Szczepy: Cabernet Sauvignon
Kolor: czerwone
Rodzaj: wytrawne
Pojemność: 0,75l
Alkohol: 14% c4
Certyfikaty: Kosher , Sustainability - Zrownoważony rozwój - certyfikat dla producenta
Nota degustacyjna:
Czerwone wytrawne wino powstało w całości z gron Cabernet Sauvignon uprawianych w winnicach na Wzgórzach Golan. Wino prezentuje głęboki rubinowy odcień. Dzięki dojrzałym winogronom posiada intensywny owocowy aromat, w którym dominują nuty wiśni, malin, śliwek z delikatnym ziołowym akcentem. Na podniebieniu miękkie i harmonijne z przyjemnymi taninami, którym towarzyszy nuta dojrzałych owoców.
Sugestie kulinarne: żeberka z sosem barbecue, grillowanych burgerów cielęcych, pizzy z grzybami,
Notatki Sommelier:
Yarden Wina najlepsza marka i sztandarowa linia wina Izraela. Tworzenie wina w Izraelu to wyzwanie i sposób na życie aby wydobyć z winogron najmilszy smak dla podniebienia. Winiarze z Yarden winery łączą najnowocześniejsze technologie uprawy winorośli i tajniki winiarskie. Yarden produkuje wina najwyższej klasy światowej. Wina Yarden zdecydowanie umieściły Izrael na międzynarodowej mapie wina. W słowach Victora Schoenfelda, naszego Głównego Winiarza Golan Wines, "wino daje poczucie źródła od wewnątrz. Region, w którym uprawia się winogrona, jest osadzony w smaku, aromacie i barwie wina." Wino ma zatem moc uosabiać kulturę, język, zapachy i ludzi w tym regionie. Yarden najlepsze wina Izraelskie zdecydowanie. C4
2023-06-14
WINO Mount Hermon Cabernet Sauvignon
Czerwone wytrawne wino z Izraela roztaczające świeże aromaty dojrzałych wiśni, malin i śliwek uzupełnione nutami ziołowymi. Na podniebieniu lekkie i rześkie, łagodnie taniczne, o przyjemnie owocowym smaku i długiej końcówce. Podawać do żeberek w malinowym sosie barbecue, grillowanych kotletów jagnięcych, a nawet do pizzy z pieczarkami na cienkim cieście.