

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Sauvignon Blanc to aromatyczne białe wino z pachnącymi nutami białych owoców i cytrusów, kwiatowymi akcentami ze świeżą trawą i mineralnymi akcentami. W smaku jest świeże, eleganckie i obszerne. Ma jasną kwasowość i bardzo aromatyczny retronasal. Finisz jest rześki i pysznie słony.
Babich Sauvignon Blanc, który wielokrotnie oceniałem jest OK Sauvignon Blanc, który oferuje zarówno wartość, jak i wartość. Najtańsze, jakie kupiłem, kosztowało przed 100, więc zastanawiam się, czy istnieje wino o lepszej wartości niż to. W przypadku Babich, dawniej pijano je z taką samą ilością chłodzenia jak zwykłe wino, obecnie jednak pija się je w nieco wyższej temperaturze. Kiedy jest zimno, jest bogate w aromat limonki i ziół i wypełnia usta uczuciem orzeźwienia, ale gdy temperatura nieco wzrośnie, można poczuć bardziej złożony smak wraz ze słodyczą czerwonego jabłka. Jest to białe wino, które ma przyjemne okrągłe odczucie w ustach, umiarkowaną kwasowość i długi finisz, który pozwala cieszyć się długotrwałym posmakiem. Lubię pić australijskie Sauvignon Blanc i jeśli jeszcze tego nie próbowałeś, to jest to wino, którego musisz spróbować.
Przyjemne wino, dobrze smakuje lecz bez ambicji. Smak powtarzający się cytrusy świeżość. Wino bardzo podobne do Nos Racines Sauvignon Blanc. Szczerze wino Babich pijemy bez jedzenia wino bez powodzenia.
W nosie pokrzywy, tymianek, zielone jabłka i grejpfrut. Średnio treściwe, ostre i czyste z orzeźwiającym rdzeniem cytrusów i zielonych owoców.
Wino smakuje jak Sun Sauvignon blanc za 50 złoty więc czemu tak drogo. W Niemczech wino Babich Sauvignon blanc jest w każdym markecie. Przyjacielu chwyć butelkę Hunky Dory sauvignon Blanc za 50 zeta i będzie ok
Kupując wino otrzymałam szereg pięknych słów o smaku wina. Lubię wina z nowej Zelandii więc bez wąchania zakupiłam butelkę wina Babich Sauvignon Blanc. Po otwarciu emocje opadły, zwykłe klasyczne nowozelandzkie sauvignon blanc. Wino o świeżym i pełnym wdzięku profilu aromatycznym, o zapachu czarnego bzu i marakui, połączonym z klasycznymi nutami bukszpanu i liści pomidora. Na podniebieniu dobrze skoncentrowane, o długim i otulającym smaku. Wino polecam do pstrąga pieczonego lub duszonego na parze w towarzystwie warzyw.
świeże i lekkie białe wino, idealne na aperitif w gronie przyjaciół. Uwalniane aromaty przypominają nuty białej brzoskwini, grejpfruta i niedojrzałej gruszki. Łyk jest świeży, zrównoważony, zwinny i mineralny. Jest dużo ciekawszych win z Nowej Zelandii w waszej ofercie.