

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Jeśli chodzi o degustację wina Masi Campofiorin Veronese, w fazie wizualnej wyróżniają się nuty rubinowego wykończenia, odcienie niebieskiego i fioletu, czerwonawe odcienie i tłusta łza. Wśród dominujących nut węchowego smaku znajdują się nuty wyraziste, truflowe, czekoladowe i nuty cedru. Wreszcie, degustacja wina Masi Campofiorin Veronese w fazie smakowej wyróżnia się przyjemną, galaretowatą, bardzo wszechstronną i kontrolowaną cierpkością. Polecane jest łączenie Masi Campofiorin Veronese z indykiem, czekoladą gorzka, krokietami mięsnymi i sałatkami z wędlinami.
Barwa intensywna, rubinowa czerwień. Aromaty dojrzałych wiśni i słodkich przypraw. Smak bogaty i intensywny, zdominowany przez wiśnie i owoce jagodowe. Dobra długość i miękkie taniny.
Rubinowo czerwony. W nosie aromaty przypominające czarne wiśnie i jagody. Na podniebieniu bardzo gęste ciało z miękkimi i dojrzałymi taninami. Trwały posmak.
„Aromaty dzikich czerwonych jagód, ciemnych wiśni i śliwek. Nie ma wątpliwości, że druga warstwa w bukiecie ukazuje zapachy stali, żelaza i zapadającego w pamięć grafitu, skóry i konserwowanego rdzenia czerwonych jagód. Na podniebieniu – smaki, które pokazują to, co nos sugeruje z dzikimi czerwonymi jagodami, zakonserwowaną wiśnią, brązowymi przyprawami i skórą. Jasnofioletowa nuta kwiatowa ukryta nieco przez mocne taniny o aksamitnej konsystencji. Umiarkowana kwasowość. Zrównoważona, długa, niezapomniana. Pij teraz i przez 2026" Cameron Douglas, Mistrz Sommelier