

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Nero d'Avola Wino ma ciemnofioletowy kolor i jest pełen słodkich, ciemnych aromatów owocowych, takich jak czekolada, jeżyna, malina, wanilia, dąb i suszona śliwka. Możesz nawet poczuć smak pieprzu w ustach. Było to wino miękkie w aromacie, smaku i taninach, pełne różnorodnych aromatów, więc myślę, że będzie to świetne wino dla tych, którzy to cenią. Pijąc wino Nero d'Avola, cały czas myślałam o jagnięcinie, a gdy następnym razem kupię i wypiję, mam ochotę zjeść je z jagnięciną. Wino, które chętnie kupię ponownie.
Dyskretna rubinowa czerwień z refleksami świetlnymi. Ciepły, dobrze dozowany bukiet dzikich jagód, wiśni i odrobiny dymu. Na podniebieniu drobnoziarniste taniny, dodatkowo dużo soku i owoców w rdzeniu, nuty kwiatowe i pikantne, zwarte. Delikatna słona żyła w harmonijnym finiszu.
Wspaniałe wino do medytacji, dobrze nadaje się również do pikantnych pierwszych dań, nawet doprawionych truflami. Doskonałe również do dań głównych z mięs i dojrzałych serów. złożony bukiet z nutami dojrzałych czerwonych owoców, pikantnymi aromatami lukrecji, czarnego pieprzu i nutami czekolady. W ustach dobrze zrównoważone, z miękkimi, okrągłymi taninami, ciepłe, pikantne, eleganckie, delikatne i świeże.
To wino dla fanów beczkowych butelek. O ciemnym niemal jagodowym kolorze. W nosie kokos, wanilia, orientalne przyprawy, asfalt, dym, toffi, opary tytoniu. W ustach najpierw pojawia się słodycz, ale w finiszu mamy trochę pieprzności. Długie, gęste wino. Być może po dekantacji wyszłoby więcej owocu.