

Największy wybór wina z 7000 gatunków
Tylko produkty w dobrych cenach
Dostarczona butelka może odbiegać od przedstawionej na zdjęciu.
Supertoskan, który obfituje we wspaniałe nuty przypraw i tytoniu, które przechodzą w aromaty czereśni, truskawek i śliwek. Jest bogate w wyrafinowane, jedwabiste taniny i długie wykończenie wanilią i czerwoną jagodą. Wino to dojrzeje przez kolejne lata.
Sangiovese jest jego rdzeniem, zapewniając wyrafinowaną teksturę oraz nuty wiśni i jagody. Merlot oferuje gładkość i wzbogaca smak o owoce jeżyny i delikatne nuty mięty, natomiast Cabernet Sauvignon nadaje strukturę, a także łączy wszystkie trzy rodzaje winogron w elegancką szatę. Modus oznacza z łaciny “metodę”, natomiast widoczny na etykieci kompas reprezentuje balans pomiędzy elementami, które składają się na wyjątkowy charakter tego trunku; winorośle, słońce, owoce, glebę, poświęcenie i upływ czasu.
Rubinowo czerwony. W nosie intensywne i intrygujące, początkowe aromaty dojrzałych czerwonych i czarnych owoców, takich jak wiśnie, śliwki i małe czarne jagody, typowe dla Sangiovese, uzupełniane są nutami przypraw, słodkiego tytoniu i wyrafinowanymi nutami balsamicznymi. Profil smakowy: Pełny Wino to charakteryzuje się nowoczesnym, super toskańskim stylem i jest bogate w jedwabiste taniny oraz aromaty dojrzałych owoców jeżyny i kakao. Żywe aromaty świeżych owoców z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot splatają się z finezją, każdy dodając swój własny, charakterystyczny charakter.
Bbardzo współczesne wino z miękką ekstrakcją, dużą ilością ciemnych owoców i delikatnymi taninami rozłożonymi w pełnym smaku. W kieliszku znajdziesz słońce i ciepłą Toskanię i chociaż ta mieszanka winogron mówi mniej o swoim terytorium, oferuje obfity kieliszek do łączenia z grillowanymi mięsami. Po czarnej wiśni następuje golenie ołówkiem, słodka ziemia i przyprawa do grilla..
Aromaty pokruszonych kamieni, ciemnych jagód i jagód przechodzą do średnio-pełnej treściwości z kremowymi taninami i średnio ciągnącym finiszem. Na koniec czekolada. Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot. Dwa lub trzy lata dojrzewania w butelce dobrze to przyniosą.